Zakaj je EverCell dober za Vas?

  • Okrepi imunski sistem.
  • Aktivira zaščito celic.
  • Uravnava energijski metabolizem.

Stik z EverCellom

Imate vprašanja o EverCellu?  Pišite nam, z veseljem vam bomo odgovorili.

Kontakt

EverCell CORs za potenco in libido

EverCell CORs

EverCell CORs z glavatcem (cordycepsom). Nudi reguliran vpliv na potenco in libido in je vir vitalnosti z učinkom na celotno telo.

 

Vir energije in vitalnosti. Afrodiziak.

Počutiti se enostavno dobro, zdravo in srečno - moje srce vodi vsa moja dejanja in prizadevanja. (po Č. Žangu)

Glavatec je pomemben del izdelka EverCell CORs. Omenjena gliva se že stoletja uporablja v tradicionalni kitajski medicini (TKM) kot sredstvo za krepitev vitalne energije či in kot afrodiziak. Je bogata z vitamini, elementi v sledovih in esencialnimi aminokislinami. Zanimanje in raziskovanje stroke se  že dolgo osredotoča na njene izredne sestavine: kordicepin in ergosterol, pa tudi na specifične polisaharide in glikoproteine.

 

Vir energije: EverCell CORs za vaše srce

Visok krvni tlak, holesterol, stres – srce je pogosto izpostavljeno skrajnim obremenitvam. Dokazano je bilo, da že povečana raven homocisteina povzroča žilne obloge kar predstavlja dejavnik tveganja za kardiovaskularni sistem in ima pogosto usodne posledice. EverCell CORs uravnava delovanje srca, vpliva na krvni obtok, kardiovaskularni sistem in presnavljanje homocisteina. Tovrstno delovanje omogočata uravnotežena kombinacija aktivnih sestavin in visok delež glavatca.

 

Afrodiziak: EverCell CORs za potenco in libido

Noben moški ni srečen, če ne more (več), kot bi si želel. In nobena ženska ne uživa ob motnjah libida. Pogosto za to niso krive le organske motnje, ampak tudi duševno stanje v povezavi s hormonskimi nihanji. EverCell CORs je zasnovan tako celovito, da na tem področju tako pri moških kot pri ženskah pripomore k normalizaciji s fizičnega, hormonskega in tudi psihološkega vidika. Ob tem pa je pomembno, da posameznik omeji količino psihičnega pritiska in stresa ter hkrati da telesu čas, da se povrne v normalno stanje.

EverCell CORs za ženske: zahvaljujoč edinstveni kombinaciji biotina, vitaminov A in B2 ter niacina EverCell CORs pomaga vzdrževati normalno sluznico. TKM nas uči, da glavatec krepi področje trebuha  in energijo ledvic, zato ženske ponovno začutijo večjo željo po spolnosti. Še posebej ženske v menopavzi se borijo s porušenim hormonskim ravnovesjem. EverCell CORs normalizira raven estrogena in zavira razgradnjo serotonina, hormona dobrega razpoloženja in tako zmanjša depresivno razpoloženje.

EverCell CORs za moške: za razliko od kemijskih sredstev za dvigovanje potence EverCell CORs tudi pri moških deluje holistično. Prispeva k normalni plodnosti in vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi. EverCell CORs obenem normalizira nastajanje sperme in pretok krvi v brecilno oz. erektivno tkivo. Kombinacija hormonske, telesne in duševne uravnoteženosti prinese moškim tudi več spolnega užitka.

 

Vir vitalnosti : EverCell CORs za vaše telo

V azijskih državah ekstremni športniki že dolgo uporabljajo glavatec. Leta 1993 so kitajski športniki športni svet presenetili s senzacionalnimi uspehi. Leto pozneje so na svetovnem atletskem prvenstvu v Rimu zmagali v dvanajstih od šestnajstih disciplin in slavili pet novih svetovnih rekordov. Trener Ma je ​​združil svoj program treningov z uporabo glavatca (Newsweek, 27. september 1993). Ugotovljeno je bilo, da gliva glavatec pozitivno vpliva na nastajanje adrenalina in dopamina ter krepi sposobnost telesa, da za ohranjanje visoke ravni energije uporablja najnižjo raven kisika. EverCell CORs izkorišča prej omenjene prednosti glavatca, obenem pa zaradi edinstvene kombinacije učinkovin telesu nudi tudi veliko celovitejšo oskrbo s hranili. Vitamini C, B2, B6, in B12 skupaj z niacinom, magnezijem in pantotensko kislino pripomorejo k normalizaciji presnove, ki je vir naše energije in tako zmanjšujejo znake utrujenosti. Selen in cink v kombinaciji z vitamini B2, C in E pomagata zaščititi celice pred oksidativnim stresom. In ne nazadnje, kombinacija cinka z vitamini A, B6, B12, C in D prispeva k dobri funkciji imunskega sistema.

 

Sestavine - EverCell CORs

Sestavine: izvleček goji jagod (28 %), acidifier: citronska kislina; beljakovine iz graha, inulin, prah rdeče pese, trikalcijev citrat, regulator kisline: natrijev bikarbonat; naravni okus: limona; Kalijev klorid, prašek iz češnjevega soka, magnezijev karbonat, prah borovnice, prah brusnice, askorbinska kislina, izvleček glavatca (1,1%), prašek iz glavatca (1,1%), naravni okus: pomaranča; ekstrakt izvlečka acerole, izvleček pečk rdečega grozdja , tavrin, L-karnitinijev tartrat, sladilo: acesulfam K; D, L-alfa tokoferil acetat, L-lizinijev klorid, L-citrulin, koencim Q10, cink glukonat, beta karoten, kalcijev D-pantotenat, holekalciferol, niacin, L-argininijev klorid, L-cistin, biotin, piridoksin hidroklorid, riboflavin, tiamin hidroklorid, cianokobalamin, folna kislina, natrijev selenit.

Hranilne snovi na 100 g na odmerek (12 g) % NRVa)
Vitamini      
Vitamin D3 83,3 µg 10,0 µg 200 %
Vitamin E 70,0 mg α-TE 8,40 mg α-TE 70 %
Vitamin C 1333 mg 160 mg 200 %
Vitamin B1 4,17 mg 0,50 mg 45 %
Riboflavin 5,50 mg 0,66 mg 47 %
Niacin 25,0 mg NE 3,00 mg NE 19 %
Vitamin B6 5,00 mg 0,60 mg 43 %
Folna kislina 1500 µg 180 µg 90 %
Vitamin B12 5,00 µg 0,60 µg 24 %
Biotin 158 µg 19,0 µg 38 %
Pantotenska kislina 40,0 mg 4,80 mg 80 %
Minerali      
Kalcij 1083 mg 130 mg 16 %
Magnezij 469 mg 56,3 mg 15 %
Cink 18,0 mg 2,20 mg 22 %
Selen 250 µg 30,0 µg 55 %
Druge sestavine      
L-arginin 18,3 mg 2,20 mg -b)
L-citrulin 150 mg 18,0 mg -b)
L-cistin 18,3 mg 2,20 mg -b)
L-lizin 150 mg 18,0 mg -b)
L-karnitin 750 mg 90,0 mg -b)
Tavrin 183 mg 22,0 mg -b)
Beta-karoten 6,70 mg 0,80 mg -b)
Koencim Q 10 127 mg 15,0 mg -b)

a) NRV = priporočilo za dnevno uživanje po Odloku o označevanju hranilne vrednosti

-b) NRV –  ni podatka

Priporočena poraba: Priporočamo porabo enega odmerka (12 g) na dan = 250 ml pripravljene pijače.

 

Copyright © 2021 Evercell. Vse pravice pridržane. | Izvedba ideART
Chiara B d.o.o., Ježa 90, 1000 Ljubljana | Pogoji poslovanja