Zakaj je EverCell dober za Vas?

  • Okrepi imunski sistem.
  • Aktivira zaščito celic.
  • Uravnava energijski metabolizem.

Stik z EverCellom

Imate vprašanja o EverCellu?  Pišite nam, z veseljem vam bomo odgovorili.

Kontakt

Vaš dnevni obrok zdravja

Prehransko dopolnilo ne nadomešča zdrave prehrane, vsakodnevne vadbe in intenzivne nege kože, vendar pa EverCell reload  pomaga preprečiti pomanjkljivo oskrbo celic s hranili, kar je pogosto posledica nerednih obrokov, stresa in velike obremenitve, ki izhaja iz našega okolja. Privoščite si kozarec zdravja na dan – ker je dobro za vas.

EverCell reload za večjo vitalnost

EverCell reload

EverCell reload pomaga preprečevati pomanjkljivo oskrbo celic s hranili, kar je zaradi nerednih obrokov in stresa sicer pogosta težava.

 

Vaš dnevni obrok zdravja

Prehransko dopolnilo ne nadomešča zdrave prehrane, vsakodnevne vadbe in intenzivne nege kože, vendar pa EverCell reload  pomaga preprečiti pomanjkljivo oskrbo celic s hranili, kar je pogosto posledica nerednih obrokov, stresa in velike obremenitve, ki izhaja iz našega okolja. Privoščite si kozarec zdravja na dan – ker je dobro za vas.

 

Naš cilj: celica

Človeško telo je sestavljeno iz celic. Če torej želimo povečati splošno dobro počutje, moramo začeti pri celici. Z uživanjem dodatka EverCell reload svojim celicam zagotovimo dobro uravnoteženo osnovno oskrbo, da lahko ponovno normalno opravljajo svoje naloge.

 

Zato EverCell reload

Vitamin C, jagodičevje in EverCell reload

Narava nas uči, da vitamin C ne raste na drevesih, magnezij pa ne na grmičevju. Na voljo pa imamo različno jagodičevje, ki  vsebuje  vitamine, rastlinske snovi in minerale – dragoceno kombinacijo, ki je blagodejna za naše zdravje. Ta princip smo uporabili tudi pri zasnovi prehranskega dodatka EverCell reload in ga prilagodili človeškemu organizmu in izzivom našega vsakdanjega življenja.

Aktiviranje lastnega potenciala telesa

EverCell reload vsebuje pomembna hranila, vitalne snovi in visoko kakovostne naravne sestavine. Mikronutrienti, vitamini in minerali skupaj z  glavnimi elementi v sledovih in aminokislinami tvorijo edinstveno kombinacijo učinkovin. Takšno osnovno oskrbo potrebujejo celice za aktiviranje lastne energije in lastnega potenciala telesa.

 

Okrepitev imunskega sistema

EverCell reload zagotavlja uravnoteženo kombinacijo vitalnih snovi iz sekundarnih fitokemikalij, elementov v sledeh, vitaminov, mineralov, goji jagod, borovnic in brusnic. Kombinacija vseh teh komponent omogoča učinkovitost izdelka EverCell reload in posamezne vitaminske in mineralne kure niso več potrebne!

Izboljšanje in krepitev metabolizma

Vsebnost vitaminov skupine B poskrbi za najboljši metabolizem. Učinki se odražajo v zdravem videzu in okrepljenem živčnem sistemu. Notranji mir se  povrne, neprespane noči pa zamenja prijeten in sproščujoč spanec.

 

Uživajte v zdravju

Voda je življenje. EverCell reload je topen v vodi in se uživa kot pijača. Ima svež sadni okus po grozdju in jagodah ter tako poskrbi za osvežujoč začetek dneva.

Postarali se bomo pozneje – in to vitalno!

 Pri staranju gre danes za dve stvari: prvič, ljudje dosegajo višjo starost in si želijo biti tudi v pokoju aktivni. Drugič, proces staranja lahko tudi nekoliko zaviramo, če to storimo spretno. Prej ko bomo postali pozorni na zdravje, boljše bo. Klasičen pristop narekuje, da moramo reči da zdravi prehrani in redni športni aktivnosti, ne pa alkoholu in nikotinu. Od zdaj naprej lahko preprečite tudi pomanjkljivo oskrbo celic, v katerih nastaja življenje. Privoščite si kozarec zdravja na dan – ker želite ostati vitalni tudi v visoki starosti.

Ste vedeli ...

... da se je pričakovana življenjska doba ljudi v industrializiranih državah v zadnjih 170 letih povečala za povprečno tri mesece na leto? Za to je v približno 25 odstotkih odgovoren genetski zapis, na vse ostalo pa vplivajo različni dejavniki: raznolika prehrana, napredek na področju medicine in zdravstva, socialno okolje in stopnja izobrazbe.

Sestavine – EverCell reload

Izvleček goji jagod (25 %), inulin (13,8 %), kisline: citronska kislina, beljakovine iz graha (13,0 %), aroma: češnja, trikalcijev citrat, prašek rdeče pese (4,6 %), regulator kisline: natrijev bikarbonat, kalijev klorid, magnezijev karbonat, izvleček iz pečk rdečega grozdja (1,75 %), prašek iz borovnic (1,5 %), brusnični prašek (1,4 %), askorbinska kislina, prašek izvlečka acerole, tavrin, L-karnitin tartrat, D, L-alfa tokoferil acetat, L-lizin, sladilo : Acesulfam K, L-citrulin, koencim Q10, cink glukonat, beta karoten, kalcijev D-pantotenat, holekalciferol, lactobacillus acidophilus, niacin, L-arginin, L-cistin, biotin, bifidobacterium bifidum, piridoksin HCl, riboflavin, cianokobalamin, tiamin HCl, folna kislina, natrijev selenit.

Hranilne snovi na 100 g na odmerek (12 g) % NRVa)
Vitamini      
Vitamin D3 83,3 µg 10,0 µg 200 %
Vitamin E 70,0 mg α-TE 8,40 mg α-TE 70 %
Vitamin C 1333 mg 160 mg 200 %
Vitamin B1 4,17 mg 0,50 mg 45 %
Riboflavin 5,50 mg 0,66 mg 47 %
Niacin 25,0 mg NE 3,00 mg NE 19 %
Vitamin B6 5,00 mg 0,60 mg 43 %
Folna kislina 1500 µg 180 µg 90 %
Vitamin B12 5,00 µg 0,60 µg 24 %
Biotin 158 µg 19,0 µg 38 %
Pantotenska kislina 40,0 mg 4,80 mg 80 %
Minerali      
Kalcij 1083 mg 130 mg 16 %
Magnezij 469 mg 56,3 mg 15 %
Cink 18,0 mg 2,20 mg 22 %
Selen 250 µg 30,0 µg 55 %
Druge sestavine      
L-arginin 18,3 mg 2,20 mg -b)
L-citrulin 150 mg 18,0 mg -b)
L-cistin 18,3 mg 2,20 mg -b)
L-lizin 150 mg 18,0 mg -b)
L-karnitin 750 mg 90,0 mg -b)
Tavrin 183 mg 22,0 mg -b)
Beta-karoten 6,70 mg 0,80 mg -b)
Koencim Q 10 127 mg 15,0 mg -b)

a) NRV = priporočilo glede dnevnega vnosa v skladu z uredbo o označevanju hranilne vrednosti
b) NRV – ni podatka

Priporočena poraba: Priporočamo dnevno porabo enega odmerka (12 g).

cert

 

Celovit nadzor kakovosti

Znanstveni svetovalni odbor spremlja celoten proizvodni proces EverCell reload. Odbor obravnava teme, kot so izvor, nabava surovin, proizvodni proces in razmerja mešanja. Delo Znanstvenega svetovalnega odbora pomembno prispeva k zagotavljanju kakovosti izdelka.

Dr. Lutz Lautenbacher

Dr. Lutz Lautenbacher je študiral farmacijo in živilsko kemijo na LMU v Münchnu. Doktoriral je na Tehnični univerzi v Münchnu in na Univerzi v Strasbourgu. Poročeni oče dveh otrok je specialist za nadzor kakovosti pri proizvodnji hrane in zdravil. Dr. Lautenbacher  je  pri Zveznem inštitutu za farmacevtske in medicinske pripomočke registriran kot farmacevt za farmacevtsko analitiko in kot zunanji strokovnjak-izvedenec (v skladu s čl. 3 § 7 AMNG). Od leta 1990 je registriran kot strokovnjak v skladu s § 15 AMG in od leta 1992 kot strokovni izvedenec na področju uradnih kontrolnih vzorcev in drugih vzorcev. Leta 1995 je ustanovil strokovni urad Dr.  L. Lautenbacher v Münchnu. Druge funkcije: s strani Gospodarske zbornice München in Zgornje Bavarske imenovan in zaprisežen strokovnjak za farmacevtske izdelke, hrano in kozmetiko; predsednik Evropskega sveta za prehrano, prehranske dodatke in kozmetiko ter gostujoči predavatelj na NTA Isny za ​​prehrambeno kemijo pri Univerzi za uporabne znanost. 

Dr. Klaus Gottschalk

Doktor naravoslovnih ved Klaus Gottschalk je farmacevt, ki je na Univerzi v Kölnu diplomiral na področju kemije. Doktoriral je na univerzi v Bonnu. Poročeni oče treh otrok je delal kot vodja proizvodnje pri različnih farmacevtskih družbah v Nemčiji in Švici. Na tem položaju je bil Gottschalk odgovoren za razvoj in proizvodnjo novih pripravkov. Leta 1996 je ustanovil podjetje Gottschalk Food GmbH & Co. KG s poudarkom na razvoju in proizvodnji prehranskih dopolnil. Podjetje je zapustil leta 2010. Od takrat je svetovalec za različna živilska in farmacevtska podjetja.

Copyright © 2024 Evercell. Vse pravice pridržane. | Izvedba ideART
Chiara B d.o.o., Ježa 90, 1000 Ljubljana | Pogoji poslovanja